Ultima actualizare:

Tunsoarea cu carare laterala se potriveste formelor ovale ale fetei . Este detaliul de hairstyle care se mentine de cel putin o suta de ani.

Fiind in tendinte inca din anii 1910 pana in anii 1960. Pe masura ce stilul anilor ’60 a revenit in prim plan, tunsorile clasice cu cararea laterala au devenit foarte elegante.

Aceste tunsori ofera un aer classy, stilat si matur . Caracteristicile unui barbat care reuseste sa atraga privirile asupra lui fara prea mult efort.

Cum se obtine o tunsoare cu carare laterala 

In ciuda aspectului sau simplu exista cateva detalii importante de care trebuie sa se tina seama.

Partile laterale si ceafa sunt cele care trebuie sa accentueze partea superioara a acestei tunsori elegante.

Lateralele si spatele trebuie sa fie mai scurte ,dar nu atat de scurte incat sa influentele aspectul partii superioare.

Parul din parte superioara nu trebuie sa fie mai scurt de 5 cm. si nu mai lung de 10 cm. Pentru a obtine o tunsoare usor de aranjat , fara a fi necesar un produs de styling.

Mai apoi se va pierde uniform diferanta dintre partea superioara si partile laterale tinand cont in tot acest timp de carare .

Aceasta tunsoare se recomanda a fi efectuata incepand din partea cararii. Aceasta parte va fi cea care va oferi linia( nivelul ) pana unde se va scurta cu masina de tuns sau cu foarfeca parul spre partea superioara. Nivel care trebuie sa fie egal cu cel din partea opusa. Toate aceste aspecte pot fi influentate sau pot fi indicate de forma fetei, forma cutie craniene dar si de tipul parului.

Pana acum nu ai mai avut o tunsoare cu carare laterala ? Nu sti pe ce parte este recomandat sa iti realizezi cararea ? Noi iti recomandam sa urmaresti sensul de creste a parului de la vartajul capului din partea superioara. Acea spirala (vartejul capului ) iti va indica sensul natural de crestere dar si de aranjare a parului. Adica daca sensul spiralei este orientat spre dreapta a capului ,este clar ca vei avea o carare pe partea stanga.

Un plus de ajutor pentru inceput la aceasta tunsoare este sa se accentuate cararea cu masina de contur sau cu briciul.

Acest lucru va scoate in evidenta cararea dar si va fi un ajutor in delimitarea perfecta a cararii dupa spalare sau in timpul aranjarii.

 

5 1 vote
Article Rating
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x