Ultima actualizare:

Tunsoare cu volum este ideala pentru barbatii cu chipuri mai mici,dar este si in avantajul barbatilor cu o forma rotunda a fetei. Deoarece alungeste fata si o accentuează frumos cu forma sa. Părul are o lungime medie, deci este cu siguranță perfecta si pentru barbatii cărora le place parul mai lung. Puteți, de asemenea, combina această tehnică cu alte tunsori. De exemplu, pe părțile laterale se poate realiza un undercut și părului superior în stilul de volum ridicat. Tunsorile cu volum se îmbină bine cu o varietate de combinații, obtinand cele mai personalizate frizuri

 

. Foarte apreciata de barbatul rebel, nonconformist, natural , care nu ar folosi niciodata o perie pentru a-si coafa parul.

Cum obtinem o tunsoare cu volum ?

Tunsoare cu volum

Dacă aveți părul fin și drept, va trebui să vă uscați cu feonul pentru a obtine volumul înainte de a-l stiliza.

Dacă aveți părul gros, nu este necesară uscarea cu feonul. Utilizați o pastă de fibră sau o pasta mata cu o capacitate amplă. Aplicați produsul pe părul uscat doar cu prosopul pentru a spica capetele și pentru a da o tăietură în formă de vânt.

Tehnica de executare a aceste tunsori este mult mai simpla decat pare . In laterale recomandam un undercut,care de altfel trebuie sa fie clean cut.  In partea superioara a capului se recomanda a se folosi tehnica point cut pentru scurtarea parului.

Pentru a obtine o lungime asimetrica a firelor de par, ajutand la aranjarea parului dar si pentru a oferi un surplus de folum. Dupa caz ,daca parul este foarte des si mai gros ca si structura se poate fila foarte putin,pentru a fi mult mai usor de modelat.

High Volume Haircut

5 1 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x