Ultima actualizare:

Pomadă vs. Gel vs. Ceară – Care este cel mai bun pentru coafura ta?

Atunci când comparați avantajele și dezavantajele unei pomade vs. gel vs. ceară, este important să vă amintiți ce stil doriti sa abordați și aspectul pe care încercați să-l realizați. Găsirea celui mai bun produs de coafare depinde foarte mult de rezultatul pe care doriți sa-l obtineti. O modelare flexibilă sau fermă, un aspect strălucitor sau mat.

Problema este că, având atât de multe mărci de îngrijire si stilizare a parului pentru bărbați pe piață, este greu de spus care dintre ele merită să fie cumpărate.

Mai jos, vom discuta despre diferența dintre pomadă, ceară și gel. Pentru a ajuta bărbații să aleagă produsele potrivite pentru îngrijirea părului pentru coafuri diferite.

Pomadă  vs.  Gel vs. Ceară

Pomadă 

Pomada este un produs de styling ideal pentru a avea o rezistență puternică, dar flexibilă, precum și finisaje mate sau/și strălucitoare.

Cele mai bune branduri de pomadă pentru bărbații de astăzi sunt pe bază de apă. Spre deosebire de ceară sau pomada  pe bază de ulei, rezultând o textura ușoară, moale, care se spală ușor.

Celălalt beneficiu al folosirii unei pomade pe bază de apă este că puteți să vă stilizați și să vă restabiliți părul pe parcursul întregii zile. Deoarece nu se usucă niciodată și nu se îmbăiește prea mult.

Cu toate acestea, dacă vă plac coafurile cu grăsimi, cum ar fi spatele șlefuit. Atunci veți dori să luați în considerare cumpărarea unei pomade pe bază de ulei. Care oferă o mai mare rezistență și un luciu mai intens.

Nu uitați că produsele pe bază de ulei sunt mai greu de spălat și nu sunt la fel de sănătoase pentru scalp. Când căutați o pomadă de păr pentru bărbați care să fie utilizată în fiecare zi, alegeți una cu un finisaj mat. Salvează strălucirea înaltă

pentru ocazii speciale și nopți. Pomadele sunt minunate pentru majoritatea stilurilor, incluzând pieptenele, părțile laterale, coafurile spre spate, quiff și pompadour.

pomada - hairstyles

Pomada – Hair products for men

 

Cele mai bune pomade pentru bărbați

Unele dintre cele mai bine cotate marci de pomadă de pe piață astăzi includ American Crew Pomade, Reuzel Pomade, Suavecito și Uppercut Deluxe.

Cum să utilizați Pomadă

Pentru a utiliza pomadă, se recomanda spalarea parului, dupa samponare si clatire, cu ajutorul unui prosop uscați părul. Lăsându-l suficient de umed pentru a fi maleabil, dar nu atât de umed. Deoarece devine greu de controlat și de stilizat. Scoateți o parte din pomada preferată în mâna dvs., o frecați între palme și degete până când se acoperă uniform. Aplicați acum pomada pe par cu ambele maine, distribuindu-l uniform., pe măsură ce îl stilizați cu blândețe în coafura dorită.

Pomadă vs. Gel vs. Ceară

Ceară 

Cele mai multe tipuri de ceară sunt pe bază de ulei și oferă astfel o aderență moderată până la puternică, cu un finisaj mat.

În timp ce ceara de par are un simt mai gros, este puțin mai dificilă de spălat decât o pomadă pe bază de apă sau decât gelul.

Care se simte neted, adaugă textura și grosimea părului și nu este lipicios, dar se elimina usor prin spalare. Așadar vă recomandăm să cumpărați o ceară de păr pe bază de apă, cum ar fi Crema de Formare a Creatorului American.

 

Wax - Hair products for men

Wax – Hair products for men

În plus, dacă aveți păr natural gras, ceara poate absorbi excesul de grăsime. Cu toate acestea, înseamnă că ceara de păr se va usca în cele din urmă după câteva ore, dar până atunci, o puteți restabili așa cum doriți.

Acesta este un avantaj major al folosirii pomadei pe care trebuie sa o luati in considerare atunci cand comparati pomada vs ceara. În cele din urmă, ceara este ideală pentru păr scurt sau mediu, cu păr normal până la uleios, in schimb ce pomada poate oferi un rezultat foarte bun pentru parul uscat, fie el scurt sau mediu.

Acesta poate fi, de asemenea, incredibil de eficient pe tipuri de păr ondulat sau frizzy. Cele mai bune coafuri realizate cu ceară sunt cele care necesită o prezență puternică și un control fără aglomerare. 

Cele mai bune tipuri de ceară pentru păr

Unele dintre cele mai bine clasate tipuri de ceară includ cremele modelatoare sau fibre American Crew, ceara de par TIGI Workable Wax, Reuzel, Redken Maneuver Wear de lucru, și Gatsby Moving Rubber. Verificați acest ghid de cumpărare pentru a găsi cea mai bună ceară de păr pentru bărbați adaptata nevoilor dvs

Cum se utilizează ceara pentru par

Pentru a utiliza ceară, stilul părului cu mâinile dupa ce îl uscați – ceara nu funcționează bine pe părul umed. Luați o cantitate mică de ceară și frecați-o între mâini. Odată ce părul este uscat, aplicați ceara de păr pe părul dvs.

Distribuindu-l uniform pe toată suprafața. Se recomandă să începeți cu părul din spate pentru a evita îngrămădirea părului în față.

Pomadă vs. Gel vs. Ceară

Gel

Gel este produsul clasic de aranjare a părului pentru bărbați. Gelul pentru păr oferă un aspect puternic, cu un aspect „umed”, care strălucește foarte mult.

Atunci când pomada și ceara nu oferă suficientă presiune sau rezistenta, gelul poate fi singura opțiune. Din păcate, dezavantajul gelului este duritatea, dezordinea și incapacitatea de a fi restabilite mai târziu în cursul zilei.

Cu toate acestea, gelul de păr se spală ușor cu apă. Având în vedere avantajele și dezavantajele gelului de păr, într-o comparație a gelului de pomadă vs gel și gel de ceară vs gel, recomandăm gelul ca o ultimă soluție pentru un păr cu adevărat nesăbuit, greu de gestionat.

Cele mai bune geluri de par pentru bărbați

Unele dintre cele mai bine clasate geluri de păr pentru bărbați includ American Crew Styling Gel, , L’Oreal Paris Studio Line și Redken Stand Tough.

Cum se utilizează gelul de păr

Acest produs de styling poate fi aplicat pe parul uscat, cat si pe parul umed.Cu un prosop uscați părul până când este puțin umed – gelul este cel mai bine aplicat pe părul umed după duș. Pentru a evita fulgii albi ,care devin vizibili mai târziu în cursul zilei, asigurați-vă că aplicați gelul încet, adăugând mai mult doar când aveți nevoie de el. Se aplica in palme, se frectioneaza intre ele si se distribuie uniform.

Pentru un aspect mai mat, gelul de par va fi aplicat abia dupa ce parul a fost uscat in totalitate.

Cele mai bune produse de păr pentru băieți

Vă recomandăm ca pomada să fie cel mai bun produs de păr pentru bărbați, oferindu-vă flexibilitate, opțiuni de luciu sau mat și abilitatea de a personaliza coafuri pentru un aspect sofisticat. Cu o varietate de branduri accesibile pe bază de apă, bărbatii pot cumpăra produse diferite și le pot încerca pana isi vor gasi preferatele.

Sursa articol : www.menshairstylestoday.com

0 0 votes
Article Rating
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x