Ultima actualizare:

David Beckham dezvăluie lansarea primei sale mărci globale de îngrijire, HOUSE 99, o colecție completă compusa din 21 de produse inovatoare pentru a cuceri fiecare ambiție de stil.

HOUSE 99 – Un brand global pentru a schimba regulile jocului de îngrijire

Această lansare extrem de anticipată a fost creată de David Beckham, în parteneriat cu L’Oréal Luxe, pentru a furniza toate instrumentele pe care bărbații trebuie să le experimenteze cu aspectul lor, pentru a-și exprima propriul stil evoluat și identitatea unică.

HOUSE 99 are o abordare holistică în ceea ce privește îngrijirea, îmbinând cultura și stilul barbierilor britanici cu părul, pielea, barba și creativitatea tatuajelor pentru a construi o casă pentru următorul aspect al fiecărui bărbat.

Acest nou brand de îngrijire a fost lansat în Marea Britanie, exclusiv la Harvey Nichols, în data de 1 februarie 2018 și a fost lansat și în alte 19 țări, începând cu 1 martie 2018.

HOUSE 99, by David Beckham. Acasă pentru următorul tau look

Fiind una dintre cele mai renumite icoane de stil din lume, David Beckham continuă să provoace noțiunea de „mas

culin”.

El a inspirat o generație și a redefinit „cultura masculină” nu numai în Marea Britanie, ci în întreaga lume.

Susținută de această dorință de a revoluționa procesul de îngrijire a societății ca parte a masculinității moderne, HOUSE 99 a fost construit cu ambiția de a oferi formule excepționale inovatoare oamenilor care nu se tem să-și exploreze propriul stil unic și să-și exprime identitatea.

Îmbinând moștenirea noului aspect al lui David Beckham cu cultura britanică a barbierilor și aplicând expertiza tehnică a laboratoarelor L’Oréal Luxe, linia de produse HOUSE 99 a fost proiectată cu grijă în ultimii doi ani, pentru a crea un nou brand de grooming, Următorul aspect al tipului.

“I’m so excited to finally share House 99 with everyone around the world! For me, grooming is not only about how you look, but how you feel. It’s about being comfortable, trying new things and shaping your next look. I created House 99 to give people the inspiration as well as the right products to experiment and feel completely at home doing so. House 99 is here to support men, to give them the tools they need to create whatever look they are going for. Welcome to the house.”  David Beckham, Founder .

Sursa articol http://www.loreal.com

0 0 votes
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x