Ultima actualizare:

Acum este cel mai bun moment pentru a arunca o privire la cele mai trendy coafuri pentru băieți și tunsori pentru bărbați.

În zilele noastre, moda nu este numai pentru femei. În ultimii ani, am văzut o renaștere uriașă în stilurile de barber de epocă și în liniile clasice. Asta pentru că oamenii devin din ce în ce mai conștienți de aspectul lor. Dar nu este mai puțin important să vă simțiți mai confortabil decât să arătați atractivi. În ciuda popularității uriașe a coafurilor lungi pentru bărbați, tunsorile scurte rămân preferatele domnilor, datorită tăieturilor lor curate și stilului precis.

Tunsori scurte și coafuri pentru băieți și bărbați

În acest an, regulile nu se mai respectă. Deoarece tot mai mulți băieți au decis să iasă din tipare și să-și creeze stilurile proprii. Ar trebui să aruncați o privire la aceste coafuri proaspete, clasice și ușor de aranjat!

  1. Pompadour Haircut

Un pompadour deconectat este trendy in acest moment. Părul este scurtat sau pierdut in laterale, urcandu-se foarte aproape de linia bretonului,despărțindu-se brusc de partea superioară, unde se păstrează parul lung și voluminos. Acest aspect slicked back este o coafura jazzy quiff . Care se potrivește bine tuturor barbatilor indiferent de  nationalitați. Această tunsoare este o alegere frumoasă, extrem de recomandată bărbaților ce au fizionomia feței rotundă sau pătrată.

4 1 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x