Ultima actualizare:

Tunsori barbati – Poze cu tunsori realizate de frizeri de pretutindeni

Când vorbim despre coafuri și tunsori pentru barbati, atunci vorbim despre fizionomie, trăsături, modă, ocupație, culoarea tenului și personalitate.

Când decidem o schimbare de look în acest sens, trebuie să ținem cont de ideea că fiecare dintre noi are propriul stil.Trebuie să ne găsim tunsoarea potrivită în funcție de fizionomie, dar și de tipul parului, fie că este ondulat, creț, drept, des sau rar.

Nu ne putem raporta întotdeauna la noile tendințe de tunsori pentru barbati. Insă putem să ne apropiem de ele sau să extragem mici detalii care ne-ar avantaja.

De la tunsoarea bob a celebrului grup Beatles, pana la stilurile schimbatoare ale lui David Beckham. Londra poate pretinde ca este detinatoarea titlului in materie de coafuri pentru barbati.

Tunsoare a la Beckham

Tunsoarea englezeasca

Legenda fotbalului inspira mereu tendintele masculine. Spiritul bad boy e intalnit in colectiile de fotografii ale saloanelor lui Jean-Louis David, Fabio Salsa sau Saint-Algue, cu tunsori prezentand parul scurt pe laterale si pastrand lungimea in partea superioara a capului.

Acest stil tipic londonez “vine din strada”, subliniaza Matt Raine, ca o “intoarcere in trecut”.

Este o tunsoare clasica realizata cu foarfeca.Este frecvent solicitata, deoarece este indicata pentru orice varsta.

Alte tunsori recomandate

                                                                                                                 

Un pompadour deconectat este trendy in acest moment.

Părul este scurtat sau pierdut in laterale, urcandu-se foarte aproape de linia bretonului,despărțindu-se brusc de partea superioară, unde se păstrează lung și voluminos.

Acest aspect slicked back este o coafura jazzy quiff , care se potrivește bine tuturor barbatilor indiferent de  nationalitați.

Această tunsoare este o alegere frumoasă, extrem de recomandată bărbaților ce au fizionomia feței rotundă sau pătrată.

Din acest album ce cuprinde o varietate de poze cu tunsori va puteti gasi un model potrivit.

3 2 votes
Article Rating
14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x