Ultima actualizare:

Academia De Frizerie a avut deosebita placere sa participe la concursul Inspire powered by Barbosul Prietenos . Carora le multumim pe aceasta cale. O echipa super tare, care incearca din rasputeri dar si reuseste de fiecare data sa ajute, sa motiveze dar si sa sprijine fiecare frizerie sau frizer in parte.

In cadrul acestui eveniment noi am prezentat o colectie de tunsori urbane , street style speciala pentru studenti. Cu aceasta ocazie dorim sa anuntam si noul serviciu intitutat Pachetul Studentului .

In aceasta prezentare tinuta a fost oferita de FOREVER 21, un Brand de haine care sa potrivit manusa cu tema colectiei noastre de tunsori. Iar pe aceasta cale dorim sa-i multumim domnului Robert Gheorghe, Store manager la Forever 21. Fara aceste tinute nu am fi reusit sa obtinem acest rezulat.

Pozele superbe au fost realizate de fotograful Gabriel Muscalu , care desi este o persoana super ocupata, reuseste de fiecare data sa ne onoreze cu prezenta si sa ne ofere amintiri placuta, prin pozele realizate.

Multumiri echipei Atos Jiu Jitsu Romania , condusa de Mihai Handrea. Fiind prezenta la acest eveniment .

Despre echipa Academia De Frizerie nu vreau sa spun foarte multe, deoarece este perfecta. Compusa din oameni care iubesc aceasta meserie si care dau tot ce pot in fiecare zi pentru ca noi sa oferim tunsori cat mai perfecte tuturor barbatilor.

Dar nu in ultimul rand doresc sa-i multumesc unei persoane speciala mie, care a fost si este intotdeauna alaturi de mine si m-a sustinut in tot, Paul Petre , Web Designer and Web Developer la websiteup.ro .

 Va multumesc ,
 Ivanov Dan

 

0 0 votes
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x