Ultima actualizare:

Parul este una dintre cartile noastre de vizita importante,de aceea un masaj capilar ajuta sa-si pastreze sanatatea si stalucirea.

Cauzele pierderii podoabei capilare sunt multiple si variate:

  • varsta
  • stilul de viata
  • stresul
  • modificarile hormonale
  • dieta
  • medicamentele

Masaj capilar

Dupa parerea specialistilor, un masaj capilar este un tratament minunat.  Hraneste parul prin stimularea circulatiei sangvine si a substantelor nutritive de la nivelul pielii.

 Prin masajul capilar si masajul efectuat la nivelul coloanei cervicale se pot reduce durerile de cap si cefaleea, realizandu-se totodata o decontracturare musculara.

masaj capilar electric

Masaj capilar

  cea mai importanta influenta a masajului asupra organismului este deschiderea canalelor glandelor sudoripare, favorizarea pierderii de caldura prin transpiratie ducand la detoxifierea organismului deoarece prin sudoare se elimina produsiitoxici de metabolism.
  un efect intens antistres şi relaxant prin stimularea eliberării unei cantităţi mărite de endorfine (hormonul fericirii) în creier
  poate reduce intensitatea migrenelor
  poate stimula şi echilibra circulaţia sanguină la nivelul capului – creierului
  poate echilibra energetic meridianele creierului, calmând astfel sistemul nervos
  poate reface buna dispoziţie, poate stimula capacitatea de concentrare şi degândire
  stimulează pielea scalpului, astfel se poate întării rădăcina părului şi reduce căderea acestuia

– o adevarata relaxare

 

 

Pentru a efectua acest masaj capilar se recomanda a se folosi Hair Tonic – Lucky Tiger sau tonic capilar mentolat pentru o revitalizare perfecta.

Acest tip de masaj capilar se realizeaza numai dupa spalarea proaspata a parului.Nu este recomandat in cazul scalpului iritat sau in cazul in care clientul prezinta o cadere abundenta a parului. In acest caz putem recomanda doar tratamentele de regenerare a parului.

Frizerie nostra ofera servicii precum pachete complete ce includ si acest masaj capilar clasic sau electric, cat si cele pentru tratamente capilare.

Pachet relaxare,tratament regenerare par,hidratare par,scalp sensibil,matreta,exces de sebum.

5 1 vote
Article Rating
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x