Frizerie buna in Bucuresti

Cand spunem Frizerie buna in Bucuresti ne referim la acest loc minunat in care reinviem sentimentul de frizerie clasica. Unde totul se petrece intr-un ambient placut,linistit si relaxant.

Frizerie buna in Bucuresti

Tratamentul aplicat clientilor este unul pe masura celor mai mari asteptari .Acestia putand beneficia atat de  tunsori clasice cat si  moderne.

Tunsorile sunt realizate doar tinand cont de forma fetei,forma cutiei craniene,cat si de tipul parului. Astfel incat dorim sa obtinem o uniformizare perfecta dar si o tunsoare care sa arata foarte bine.  Fie ca alegem o tunsoare clasica sau o tunsoare moderna.

Realizam masaj capilar manual clasic folosind  tonic capilar pe baza de ulei pentru par Lucky Tiger,cat si masaj capilar electric.

Folosim produse de ingrijire&styling profesionale marca Lucky Tiger,un brand ce provine din America. Aceste produse speciale pentru barbati au traditie in Barber Shop-uri inca din 1973. Lucky Tiger a reusit sa pastreze traditia in acelasi stil retro pana in anul 2017 pentru a putea fi folosite intr-o frizerie buna in Bucuresti.

Va asteptam cu drag la frizerie pentru a va putea convinge de calitatea serviciilor oferite.

Punem la dispozitia dumneavoastra si un mic shop cu produse de ingrijire& styling .Dumneavoastra  puteti sa achizitionati pentru acasa produse profesionale de cea mai buna calitate,aceleasi pe care le folosim si in frizerie.