Ultima actualizare:

Obtii un barbierit confortabil si revigorant cu Lucky Tiger Aspen After Shave

    Aspen After Shave răcește instantaneu, tonifică și revigorează pielea după bărbierit. Necesitatea barbieritului devine un tabiet confortabil si placut .

Un parfum cu adevărat masculin care oferă o aromă proaspătă, picantă. Lucky Tiger After Shave Aspen se adresează bărbaților care apreciază produsele de îngrijire de calitate care au trecut testul timpului.

Palmuiti usor obrajii cu after shave după bărbierit pentru a vă trezi și a stimula pielea . Dar și pentru a vă pregăti pentru orice aventură care se ascunde chiar după colț.

Femeile iubesc parfumul său cool, clasic și curat!

Dupa ce pielea a fost revigorata cu Lucky Tiger Aspen After Shave se recomanda folosirea produselor de hidratare a pielii din colectia noastra Lucky Tiger. Cu aceasta ocazie puteti descoperi linia clasica de produse pentru ingrijirea intregului corp care functioneaza foarte bine din 1935 pana astazi .

Suntem bucurosi ca avem onoarea sa folosim in frizerie brandul Lucky Tiger, dedicat exclusiv barbatilor. Produsele profesionale Lucky Tiger sunt utilizate si incluse in serviciile oferite de noi.

Va asteptam sa testati si dumneavoastra produsele noastre!

 

0 0 votes
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x