Contact Frizerie Bucuresti

Stimabile domn,daca veti dori sa aflati mai multe informatii cu referire la aceasta frizerie sau de veti dori a va programa,rog a suna la acest numar de telefon :

0314 382 340 sau 0725 814 952 .

La oricare dintre cele doua numere de telefon, raspunde intotdeauna o persoana  pentru a va afla intentia.

 

Servim cu drag orice client ce ne va trece pragul frizeriei in urmatoarele zile ale saptamanii :

Luni-Vineri :   09:00 – 20:00

Sâmbata :      09:00 – 16:00

Duminica :        INCHIS

Iar de veti dori a ne vizita la adresa: strada Constantin Radulescu Motru, numarul 16, bloc 21 ( zona Tineretului, Timpuri Noi , Piata Norilor ) , sector 4 , Bucuresti , va vom astepta si servi cu cea mai mare placere!

Dorim sa va anuntam ca anul 2018 a venit cu schimbari. Din 1 Martie ne gasiti in noua locatia din Calea Vacaresti.

In aceasta frizerie, clientii fara programari vor fi serviti de catre 4 frizerie,iar 2 frizerie vor lucra doar pe baza de programari.

Iar pentru a va asigura un loc in ziua si data dorita va recomandam ca vizita la frizerie sa fie programata cu ceva timp inainte.

Acest nou barber shop va fi conceput astfel incat sa multumeasca atat clientii care ajungeau la noi fara programari si doreau efectiv sa se relaxeze si sa se tunda ,dar si pentru cei care impart timpul foarte bine si doresc ca vizita sa fie programata anticipat.

Am decis sa facem aceasta schimbare deoarece cererea celor care doresc sa fie serviti fara programari este tot mai mare.

Va multumim pentru intelegere si va dorim un par sanatos si aspectuos !


View Strada Poenari in a larger map